Info

Informationer om Aagaard Design

Velkommen til Aagaard Design. Du har måske fundet denne side ved en tilfældighed eller fået den anbefalet af en bekendt, måske noget helt tredje… Uanset hvad, er du nok nysgerrig på, hvad jeg kan hjælpe dig med. Aagaard Design er et enkeltmandsfirma drevet af Johannes Aagaard – jeg tilbyder hovedsageligt ydelser inden for grafisk design, men kan også lokkes til andre arbejdsopgaver inden for design, fotografi og illustrationer. Herunder finder du en kort oversigt over hvad jeg kan hjælpe med, priser mm. får du ikke besvaret alle dine spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte via kontakt siden.

Kunder jeg arbejder fast sammen med:

Dette kan jeg hjælpe dig med

Visuel idenditet

Jeg har arbejdet mange år med grafisk design. Derfor er jeg i stand til at hjælpe med alle slags grafiske opgaver. Står du og mangler et nyt logo, en ny hjemmeside eller måske en gennemført visuel idenditet med logo, visitkort, flyers osv.? Jeg er sikker på, at jeg kan hjælpe dig – og at vi samtidig kan finde en pris der ikke skræmmer dig væk. Jeg tilbyder kvalitets design, men det behøves ikke koste en formue af den grund.

 

Kreative inputs og tanker

Jeg har igennem mit arbejde med grafisk design, men også igennem mit studie og mine hobbyer udviklet et godt øje for design og hvilke tendenser der bevæger sig inden for design. Jeg kan derfor hjælpe dig med både at lave et design der er lækkert, men samtidig også lever op til tidens trends og på bedste vis kommunikere lige netop det budskab du og din virksomhed ønkser.

Logo, Web og Tryk

Jeg kan hjælpe med alle former for grafiske opgaver. Og jeg arbejder på alle niveauer, jeg kan lave et design til dig helt fra bunden, jeg kan tage dit nuværende design og give det et makeover, så det lever op til tiden eller jeg kan designe en specifik ide du har fået, men som du bare ikke selv kan omsætte til virkelighed. Jeg er meget interesseret i at hjælpe lige netop dig – og derfor er du meget velkommen til at kontakte mig.

 

God kommunikation

Jeg sætter stor pris på, at have en god kommunikation med mine kunder. Jeg ved hvor meget det betyder, at arbejde sammen med en – der er lydhør overfor ens egne ønsker og ideer. Derfor sætter jeg en dyd i, at have en løbende dialog igennem designprocessen. På den måde bliver der både lyttet til dine ideer, men samtidig kan jeg give mine egne kreative inputs til disse – og på den måde, er jeg sikker på, at det bedste design opnås.

God kvalitet koster ikke en formue

Jeg mener ikke, at et godt design behøves at koste en formue. Jeg har derfor altid arbejdet ud fra den filosofi, at jeg vil lave design til den bedst mulige pris for dig som kunde. Derfor har jeg sat mine priser lavt, i forhold til store dele af markedet, men det betyder ikke, at jeg ikke levere et godt stykke arbejde, tvært imod – jeg mener bare, at det skal være muligt, at få et flot design uden at bruge hele virksomhedens budget på det.

 

Og alt det andet…

På denne side handler det meste om grafisk design. Men jeg har mange andre evner og hvis du har en lille ekstraordinær opgave, så er du meget velkommen til at tage kontakt til mig. Måske kan jeg hjælpe? Jeg nyder blandt andet at fotografere med mit spejlrefleks kamera og til daglig studerer jeg Digital Design, hvor jeg beskæftiger mig en del med Interaktions Design – så jeg vil meget gerne høre fra dig, hvis nu du tror, at jeg kan hjælpe.

 

Se hvad vi tilbyder