Konsulent

Mangler din virksomhed rådgivning i forhold til digital identitet, sociale medier, ide udvikling, brugerinvolvering, user experience (UX), digital strategi eller flere af delene? Så tilbyder vi konsulentarbejde fra kompetente medarbejdere.

Teknologi

I en tid hvor de teknologiske muligheder hele tiden udvikler sig, kræver det kreativitet og overblik for at udnytte disse teknologier og ikke mindst at gøre det på den rigtige måde. For at udnytte en teknologi på bedst mulige måde, kræves der indsigt i teknologier, interaktion, brugere og virksomheder. Vores team består af Cand.IT uddannede fra Digital Design (Aarhus Universitet), en uddannelse der har givet os en bred indsigt i netop teknologi og hvordan virksomheder udnytter de teknologiske muligheder på bedst mulige måde. Denne viden vil vi meget gerne dele med netop jeres virksomhed.

Mennesker

Handler det om at designe en ny teknologi, udnytte allerede eksisterende teknologi eller optimere nuværende teknologiske IT løsninger – så er det vigtigt at have øje for de mennesker der skal bruge systemet. Et system der bliver designet uden blik for brugerne, vil sjældent have succes.

Vi tilbyder hjælp til at inddrage fremtidige og potentielle brugere af netop jeres IT systemer. Vores uddannelse har medført, at vi har et stort indblik i brugermønstre og hvordan brugere bedst muligt inddrages i processen der ligger til grund for et design. Vi tilbyder hjælp til at kortlægge hvilke brugere der skal benytte jeres system og har flere teknikker, der tilpasses netop jeres case – så brugerne på bedst mulige vis tænkes ind i designet.

Virksomheden

Hvad enten i er en stor, mellemstor eller lille virksomhed, kan der være behov for ekstern konsulenthjælp, for at få friske øjne på jeres projekt. Uanset virksomhedens størrelse, tilbyder vi et objektivt og frisk syn på jeres arbejde og vil være i stand til at lægge en strategi for, hvordan i på en effektiv måde færdigudvikler jeres projekt.

Vores konsulenter vil indgå i samarbejde med projektgruppen i jeres virksomhed, på den måde vil vi altid kunne tage højde for virksomhedens historie, strategi og vision – ved at være lydhøre. Samtidig vil vi komme med konkrete løsningsforslag, til de områder vi mener der har behov for at blive revideret.

Hvor går vi ind og hjælper?

Vores team består af kompetente konsulenter, der kan hjælpe dig med en række forskellige opgavetyper.

Vi har specialiseret os i nye teknologier og holder os opdateret på udviklingen. Samtidig har vi igennem studier og interesser fået et øje for æstetik og hvordan et design tiltaler flest mulige brugere.

Dette betyder at vi kan tilbyde rådgivning til forskellige opgaver lige fra opsætning af et univers i Virtuel Reality til web/app design.